Betongaas schutting

Een betongaas schutting komt vaak voor bij zowel particulieren als bij instellingen. Waarom is dit een populair type schutting? Waarschijnlijk door het veiligheidsgevoel, de kosten van plaatsing en onderhoud en de snelheid waarmee een betongaas schutting gerealiseerd kan worden.

Wanneer u achter een betongaas schutting zit zal het u niet meevallen om hier overheen te komen.

Daarnaast nodigt zo’n type schutting ook niet uit om hier een poging toe te waren. Iets anders is het geval bij een houten of betonnen schutting. Het kostenaspect van zowel de plaatsing als onderhoud speelt ook een rol bij de keuze van een betongaas schutting. Beton is een duurzaam product dat jaren mee gaat en weinig tot geen onderhoud vraagt. Iets wat veel mensen fijn vinden. Daarnaast zijn de kosten lager doordat er met gaas eenvoudig grote oppervlaktes bespannen kunnen worden.

Mocht u vandaag besluiten dat er op korte termijn een schutting om uw woning of bedrijfspand dient te staan.

Dan is een betongaas schutting de beste optie.  Wanneer u een betongaas schutting kaal en te strak vind, dan kunt u overwegen om hier klimplanten tegenaan te laten groeien. Dit type schutting is hier ideaal voor en u zult naar enkele jaren op die plekken die u kiest geen schutting meer kunnen zien.